Leuke activiteiten in de Week van de Opvoeding l 3-9 oktober

Week van de Opvoeding

Van 3 tot en met 9 oktober staat Nederland in het teken van de Week van de Opvoeding. Dit jaar is het thema ‘Contact’. De hele week vinden er verschillende activiteiten plaats in de wijk, georganiseerd door Centrum van Jeugd en Gezin. Zo zijn er themabijeenkomsten voor (groot)ouders over het Opvoeden vroeger en nu, kun je met je peuter mee doen aan Peuteryoga en is er een voorlichtingsochtend voor tieners over sociale media.

Ook in de Ruimte voor Ouders (Crooswijk) vinden allerlei leuke activiteiten plaats voor ouders en kinderen. Bekijk hier de activiteiten in de Ruimte voor Ouders. Kom je ook langs? Deelname aan de activiteiten is gratis.

28 september l Feestelijke opening Ruimte voor Ouders in Rotterdam Centrum

Feestelijke Opening Ruimte voor Ouders Centrum l 28 sept

Op 28 september wordt de nieuwe Ruimte voor Ouders in Rotterdam-Centrum geopend. In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het vormgeven van de Ruimte voor Ouders en het eindresultaat mag er wezen. Naast een feestelijke opening organiseren we leuke activiteit voor ouders & kind die aansluit op de feestelijke opening: Bubbels! We verwelkomen graag ouders en kinderen, maar ook scholen en buurthuizen om deze feestelijke opening met ons te vieren.

Stagiaires

De Van Veldhuizen Stichting bestaat uit: Kinderopvang Dikkertje Dap (Kinderopvang Plus op vijf locaties in Rotterdam) en Opvoedwinkel Twinkeltje (opvoedondersteuning). De opvang van kinderen gebeurt op basis van een zogenaamde ‘plus’. Dit houdt in dat er veelal kinderen worden opgevangen waarbij speciale zorg moet worden geboden.

'Opvoeden is het laatste taboe'

De Ster
27 April 2016

Els Erkens vond het na 20 jaar bij de Van Veldhuizen Stichting tijd om wat anders te gaan doen. De Van Veldhuizen Stichting runt een zestal kinderdagverblijven in Rotterdam, waaronder Dikkertje Dap in de Isaac Hubertstraat in Crooswijk, en opvoedwinkel Twinkeltje. Het draait bij de Van Veldhuizen Stichting om ‘Kinderopvang Plus en Opvoedondersteuning’.

Abonneren op RSS-blogs