Plus in het Kwadraat

We hadden de dames van Confriends op bezoek! Speciaal voor de kinderopvang ontwikkelden zij leuke en leerzame trainingen. Zowel voor teams, medewerkers als voor leidinggevenden.
De trainingen en workshops gaan o.a. over:
- Arbo en gezond werken in de kinderopvang.
- Effectief communiceren en samenwerken in de kinderopvang.
- Spelenderwijs bewegen en Fitte kinderen.
 
We hebben veel geleerd en gedaan!!
Lees hieronder meer:
 
 
Dit zegt Confriends erover:
In ons training- en coachingstraject over het vergroten van de professionaliteit en de duurzaam inzetbaarheid van medewerkers zijn kennismaken met je drijfveren, kwaliteiten en overtuigingen een onderdeel uit ons programma. In april zijn wij dit traject van een jaar gestart bij de Van Veldhuizen Stichting in Rotterdam. Zij zijn een gespecialiseerde kinderopvangorganisatie voor de plusopvang. Alle medewerkers, dus ook het MT, is aan de slag met professionalisering en het vergroten van hun kwaliteiten. Renate Verschoor, directeur van de Van Veldhuizen Stichting heeft voor dit traject gebruik gemaakt van de subsidieregeling duurzame inzetbaarheid.

Na een aantal maanden van gedegen voorbereiding was in april de officiƫle kick-off van het traject Plus in het kwadraat voor de gehele organisatie Op deze dag werden de teams met interactieve werkvormen wegwijs gemaakt met het traject. Iedereen volgde workshops over competentie vergrotend werken met kinderen, ging aan de slag met zijn of haar kwaliteiten en de (Belbin) rollen in het team.