Geen wachtlijst

Wat een gekke tijd hebben we achter de rug, en het is nog steeds anders dan we gewend zijn. Maar bij al onze locaties Dikkertje Dap Plusopvang draaien we weer als van ouds. Natuurlijk houden wij ons aan alle richtlijnen maar we zijn vooral bezig om de kinderen te helpen in hun ontwikkeling en de gezinnen te ondersteunen daar waar nodig. Hierbij werken we graag heel nauw samen met het netwerk rondom het gezin. We stemmen af waar we aan gaan werken én zoeken naar extra ondersteuning wanneer dit gewenst is.
Wij zijn er voor ouders en kinderen van 0-4 jaar op onze locaties in Zevenkamp, Crooswijk, Charlois, Beverwaard en Centrum. Op alle locatie is er nog plek om kinderen te plaatsen. Zeker nu de vakantieperiode voor de deur staat en ouders hierdoor misschien (weer) een langere tijd met de kinderen thuis zitten, kan Plusopvang wellicht een uitkomst bieden. Aanmelden kan hier.

Hoe wij werken? Klik eens op onze site voor het Stappenplan. Hier wordt in 15 stappen uitgelegd wat wij doen en waar wij op inzetten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.