Bij Dikkertje Dap

Dikkertje Dap bestaat al ruim 60 jaar en is gestart in Crooswijk. Nu zitten we op 5 locaties door de stad heen. Onze missie is om de draagkracht en draaglast bij gezinnen in balans te krijgen. Wij helpen daarbij, we vangen de kinderen op en ondersteunen het gezin. We zijn een begrip in de stad en willen dat blijven. Door het bieden van kwaliteit en door onszelf steeds te blijven ontwikkelen zijn we bijzonder professioneel.

Lees hier meer

Op de groep

Op iedere groep bij Dikkertje Dap is er plaats voor 10 kinderen per dag. Vaak komen de kinderen 3 of 4 dagen per week bij ons. Onze openingstijden zijn van 8.00 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ‘s middags. Bijna al onze groepen zijn verticale groepen. Dit betekent dat er kinderen in verschillende leeftijden op één groep zitten, tussen de 0 en 4 jaar oud.

Lees hier meer

Met de kinderen

Wij hebben een vast dagprogramma, dat is herkenbaar voor de kinderen en zorgt voor structuur op de groep.

Tussen 8.00 uur en 9.00 uur in de ochtend worden de kinderen door hun ouders/verzorgers op de groep gebracht. De Pedagogisch Medewerkers hebben dan even een kort gesprekje met ouder/verzorger en de kinderen kunnen vrij spelen

Lees hier meer

Met de ouders

Als een kind bij Dikkertje Dap wordt aangemeld neemt onze Gezinsadviseur contact op met de ouders/verzorgers. Er wordt een intake gesprek ingepland om samen te bekijken waarom plaatsing bij kinderopvang Plus nodig is. Samen stellen we doelen voor plaatsing en bespreken we heel regelmatig de voortgang.

Lees hier meer

Dikkertje Dap Kinderopvang Plus is onderdeel van de Van Veldhuizen Stichting

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.